Naast advies over wagenparken kun je bij Fleets terecht voor wagenparkbeheer. Dit doen wij voornamelijk voor kleinere bedrijven. Op deze manier kunnen we bedrijven operationeel helpen met het beheren van hun wagenpark. Zo kun jij als ondernemer je bezighouden met andere zaken binnen je bedrijf.

Je kunt bij ons verschillende pakketten voor wagenparkbeheer afsluiten, namelijk:

Jouw aanspreekpunt op het gebied van wagenparkbeheer

Schakel je ons in voor wagenparkbeheer, dan fungeren we echt als aanspreekpunt. Dat gaat verder dan alleen beleidsmatig advies. Bij wagenparkbeheer overleggen we periodiek met elkaar. We helpen je tijdens dit overleg met allerlei vragen die je hebt omtrent je wagenpark. Als een auto onderhoud nodig heeft, waar moet deze dan naartoe? Kan mijn medewerker een vervangende auto meenemen? En als er schade wordt gereden, hoe zit het dan met eigen risico? De situatie is per klant heel specifiek en daar spelen we op in. We kunnen wagenparken met zowel lease- als koopauto’s beheren.

Extern wagenparkbeheer

Wat betreft wagenparkbeheer richten we ons bij Fleets voornamelijk op kleinere wagenparken. Grotere bedrijven, die vaak wagenparken van 100+ auto’s hebben, kunnen een extern bedrijf inschakelen dat zich richt op groot wagenparkbeheer. Als dit past bij jouw situatie, dan helpt Fleets je graag een externe partij zoeken die jouw grote wagenpark kan beheren.

Schakel een specialist in fleetmanagement in

Waarom Fleets? Wij zijn een specialist in fleetmanagement die 100% onafhankelijk en belangeloos opereert. We stellen het belang van de klant centraal, ook op het gebied van wagenparkbeheer. Ben je op zoek naar een oplossing voor kostenoptimalisatie? Vind je duurzaamheid belangrijk? Of heb je veiligheid juist hoog in het vaandel staan? Fleets luistert naar je en komt met een oplossing die daarbij past. Alleen zo brengen we jouw wagenparkbeheer tot een optimaal niveau. Je kunt daarbij altijd rekenen op een specialist die snel schakelt, oog heeft voor detail en goed bereikbaar is. Heb je vragen? Of wil je direct een vrijblijvende kennismaking inplannen? Neem dan contact met ons  op.