Private lease is al jaren in opkomst, omdat steeds meer particulieren er veel voordelen in zien. Zij vinden het vooral aantrekkelijk dat veel kosten rondom de auto in één vast maandbedrag zijn inbegrepen. Hoewel Fleets zich voornamelijk richt op klanten die interesse hebben in zakelijk leasen, kunnen wij ook particulieren die privé een auto willen leasen adviseren. Vaak zijn dit particulieren die via hun werkgever, die wij met andere zakelijke leasediensten helpen, interesse hebben in private lease.

Laat je adviseren over private lease

Bij interesse in private lease gaan we zowel met de werkgever als met de werknemer in gesprek. We stellen dan verschillende vragen. Waarom wil je bijvoorbeeld privé een auto gaan leasen? Heb je een budget, en wat wil je precies met dat budget gaan doen? Nadat we de nodige informatie in kaart hebben gebracht, adviseren we je over een geschikte leverancier. Naar aanleiding van ons advies kun je vervolgens een leverancier kiezen die bij je past en het private leasecontract regelen. Heb je hier ook graag hulp bij? Dan kun je hiervoor uiteraard ook bij ons terecht.

Interesse in private lease? Neem direct contact met ons op

Onafhankelijk, belangeloos en snel kunnen schakelen: dat zijn kenmerken van de werkwijze van Fleets. Wij kijken naar jouw situatie en adviseren je vervolgens over aantrekkelijke mogelijkheden. Dankzij onze jarenlange ervaring in de autobranche en professionele kennis over dit vakgebied, kunnen we direct financieel voordeel voor je behalen. Ook op het gebied van private lease. Interesse? Neem contact met ons op. Je bereikt ons snel en gemakkelijk via het contactformulier, info@fleets.nl en het telefoonnummer 0683532260.