Als je beheerder bent van een bestaand wagenpark, dan zijn daar waarschijnlijk diverse afspraken over opgesteld. Afspraken die gelden voor zowel werknemers als werkgevers. Maar zijn die afspraken nog wel actueel? Zijn er bijvoorbeeld situaties waardoor die afspraken opnieuw ingezien moeten worden? En waar moet je dan allemaal rekening mee houden? Fleets is specialist in fleetmanagement en geeft eerlijk, onafhankelijk en professioneel advies over jouw wagenpark en de afspraken die hierbij komen kijken. Wij helpen je met het opstellen van een waterdicht beleidsplan voor jouw wagenpark.

Hoe Fleets jou kan helpen

Fleets opereert 100% afhankelijk. Waar leasemaatschappijen vaak bepaalde belangen hebben bij hun klanten, hebben wij dat niet. Dat maakt dat wij onze klanten volledig centraal kunnen stellen. Ook als het gaat om advies over een wagenpark. Vragen waar we jou als ondernemer over kunnen adviseren, zijn onder andere:

  • Wat is voordeliger voor mij: kopen of leasen?
  • Ik heb een factuur ontvangen van een leasemaatschappij. Wat houdt deze factuur in en klopt deze wel?
  • Hoe kan ik mijn wagenpark verduurzamen?
  • Ik wil gaan leasen. Welke leasevorm past het best bij mijn situatie?
  • Hoe regel ik een overstap naar elektrisch rijden  voor mijn werknemers?

We beantwoorden niet alleen je vragen, maar brengen ook jouw wensen en eisen omtrent een bepaalde situatie in kaart en laten je kennismaken met alle opties die je hebt. Met ons advies kun je uiteindelijk zelf weloverwogen keuzes maken over je wagenpark.

Je kunt bij ons ook terecht voor een QuickScan . Daarmee krijg je een helder beeld van waar je nu met je wagenpark staat en welke kansen en verbeterpunten er liggen. De QuickScan is een mooie eerste beoordeling vanuit waar we een uitgebreider advies kunnen opstellen.

Heb je vragen? Of wil je direct een vrijblijvende kennismaking met ons inplannen? Neem dan contact met ons op. Je bereikt ons snel en gemakkelijk via het contactformulier, info@fleets.nl en het telefoonnummer 0683532260.