Interesse in de inkoop van nieuwe auto’s en ben je daarom op zoek naar een betrouwbare en ervaren bemiddelaar? Laat Fleets je helpen. Als onafhankelijke en belangeloze partner onderzoeken we bij welke leveranciers je een interessante deal kunt vinden. Het is ons doel om kwaliteit te leveren en zoveel mogelijk financieel voordeel voor jou te behalen.

Als je graag nieuwe auto’s wilt inkopen, dan komt daar een hoop uitzoekwerk bij kijken. Want hoe weet je nu of je een goede deal hebt? Bij welke leverancier moet je dan zijn? Er komen bovendien continu nieuwe auto’s op de markt, waardoor het nog moeilijker kan worden om een keuze te maken. Fleets neemt je dit uitzoekwerk uit handen. Wij hebben niet alleen een breed netwerk met leveranciers die we aan je kunnen koppelen, maar ook kennis over nieuwe auto’s die op de markt zijn verschenen. Daardoor kunnen we je altijd optimaal adviseren.

Ook tijdens de rest van het inkooptraject helpen we je graag. Zo kunnen we je helpen met het opstellen van het koopcontract en bieden we begeleiding in de registratie van het kenteken en de aanmelding van diverse verzekeringen. Kortom: we bieden je extra gemak bij het inkopen van je nieuwe auto.

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Je bereikt ons snel en gemakkelijk via het contactformulier, info@fleets.nl en het telefoonnummer 0683532260.