Interesse om een bedrijfswagen te leasen? Je kunt hier als ondernemer veel profijt van hebben. Het is in dit geval goed om je bewust te zijn van de specifieke afspraken die bij een bedrijfswagenlease komen kijken. Bijvoorbeeld over de inrichting en belettering van de bedrijfswagen, maar ook over de regels met betrekking tot privégebruik. Fleets adviseert je hier graag over.

Persoonlijk advies over bedrijfswagenlease

Als je een bedrijfswagen wilt leasen en je weet welke wensen en eisen je hebt, dan kunnen we bij Fleets bekijken welke auto daarbij past en wat er op dat moment beschikbaar is. Vaak heeft een leasemaatschappij of autobedrijf meerdere modellen in het aanbod. We onderzoeken dan bij welke maatschappij of welk bedrijf je de interessantste deal kunt maken.

Fleets is 100% onafhankelijk. Dat wil zeggen dat ons advies altijd eerlijk en belangeloos is. We kunnen je bijvoorbeeld ook adviseren dat het voor jou voordeliger is om een bedrijfswagen te kopen in plaats van te leasen. Dit is vaak het geval als je van plan bent om lang in de bedrijfswagen te rijden en deze volledig op smaak in te richten en te beletteren. Je zit dan niet vast aan een leasecontract dat na maximaal 5 jaar verloopt, maar kunt de wagen blijven rijden zolang als je wilt. Onze onafhankelijke positie betekent ook dat we je vooral zullen adviseren en niet zullen sturen in een keuze. Wij laten je kennismaken met de mogelijkheden, geven je eerlijk en persoonlijk advies en jij maakt vervolgens de beslissing.

Eenmaal besloten dat bedrijfswagenlease iets voor je is en een keuze gemaakt over de bedrijfswagen zelf? Dan helpen we je bij Fleets ook graag met het afsluiten van het contract. Je bent er zo van verzekerd dat alles goed is geregeld. Neem gerust eens contact met ons op en ontdek wat wij voor je kunnen betekenen. We zijn goed bereikbaar via het contactformulier, info@fleets.nl en het telefoonnummer 0683532260.