Ben je op zoek naar kwalitatief hoogwaardige occasions voor je bedrijf? En wil je deze het liefst voor een voordelige prijs inkopen bij een betrouwbare leverancier? Het kost vaak veel tijd om een aantrekkelijke deal te vinden bij een leverancier waar je een goed gevoel bij hebt. Fleets helpt je hierbij. Als specialist in fleetmanagement zijn we mede gespecialiseerd in de inkoop en bemiddeling van gebruikte auto’s.

We brengen in kaart welke wensen en eisen je hebt voor occasions. Is dat bijvoorbeeld een specifiek merk of een bepaalde prijsklasse? Zodra dit duidelijk is, gaan we op zoek naar autobedrijven en leveranciers die occasions in voorraad hebben die passen bij jouw wensen en eisen. Omdat we als volledig onafhankelijke bemiddelaar opereren, kunnen we je eerlijk en belangeloos adviseren over een geschikt model. Daarbij zullen we altijd zoveel mogelijk financieel voordeel voor je behalen.

Fleets zorgt ervoor dat je extra gemak ervaart bij het inkopen van gebruikte auto’s. Interesse? Neem dan contact met ons op. We plannen graag een vrijblijvende kennismaking met je in.