Wil je van je eigen auto af en deze daarom zo snel mogelijk verkopen? Bijvoorbeeld omdat je van je werkgever een leaseauto krijgt of omdat je als ondernemer besloten hebt om te gaan leasen? Laat Fleets je helpen in dit proces. Als specialist in fleetmanagement nemen we alle mobiliteitszorgen uit handen van onze klanten, dus ook als je interesse hebt in de verkoop van auto’s.

Auto verkopen? Laat je ontzorgen door Fleets

Als je je auto gaat verkopen, dan wil je natuurlijk wel een goede deal. Omdat Fleets een breed netwerk aan betrouwbare en ervaren leveranciers heeft, kunnen wij die goede deal voor je vinden. We treden op als bemiddelaar en onderzoeken bij welke leverancier jij als verkoper het meeste voordeel kunt behalen. Dat scheelt je een hoop uitzoekwerk én maakt dat je niet zelf je auto hoeft te verkopen op externe verkoopsites. Samenwerken met ons betekent bovendien dat je ervan verzekerd bent dat alles rondom de verkoop van je auto of auto’s goed geregeld is. De betaling wordt netjes afgerond en je krijg je vrijwaringsbewijs snel in handen. Kortom: het levert je een hoop gemak op.

Schakel ons direct in

Wil je je auto verkopen onder begeleiding van Fleets? Neem dan gerust contact met ons op. We plannen dan een vrijblijvende kennismaking met je in. Je bereikt ons snel en gemakkelijk via het contactformulier, info@fleets.nl en het telefoonnummer 0683532260.

Heb je besloten om je te auto verkopen omdat je gaat overstappen op een leaseauto? Ook hier helpt Fleets je graag bij. Wij adviseren je over het aangaan van bepaalde leasecontracten en onderzoeken op welke manier je het grootste financiële voordeel kunt behalen. Dat doen we als 100% onafhankelijke specialist. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.