Wie een elektrische auto gaat rijden, heeft laadpalen nodig om de accu van de auto op te kunnen laden. Ben je ondernemer en wil je je werknemers voorzien van een elektrische auto? Dan moet een bedrijf vaak op twee plekken een laadpaal installeren: een op de privéoprit van de werknemer en een op de parkeerplaats van je kantoor. Zo is de werknemer altijd verzekerd van een elektrische auto met volle accu en kan er zorgeloos gereden worden.

Fleets heeft een breed netwerk met leveranciers en bedrijven die laadpalen voor de elektrische auto kunnen plaatsen. Ook kunnen we je helpen met een hoop zaken die bij het regelen van een laadpaal komen kijken.

Laadpaal voor een medewerker van je bedrijf? Fleets adviseert

Elektrisch rijden is de toekomst. Maar om dat te kunnen faciliteren, zowel voor jou als ondernemer als voor je werknemers, moet je het een en ander regelen. Zo moet een medewerker die een elektrische auto mag gaan rijden ook thuis een laadpaal laten installeren. Voor de ondernemer is dit echter wel een investering. Want hoe regel je dit financieel en juridisch gezien? Wat gebeurt er bijvoorbeeld als deze persoon na een half jaar uit dienst gaat? Je kunt er onder andere voor kiezen om de laadpaal over te nemen, maar dan moet dit wel op papier staan. Over zulke kwesties geeft Fleets je graag persoonlijk advies. We helpen je met financieel en juridisch uitzoekwerk en geven je handige tips en tricks voor jouw situatie.

Neem direct contact met ons op

Wil je een laadpaal laten installeren door een installateur van een betrouwbaar bedrijf? En vind je het daarnaast prettig om advies te ontvangen over jouw situatie? Neem dan contact op met Fleets. Als onafhankelijke en belangeloze adviseur stellen we jouw hulpvraag voorop. We onderzoeken welke leverancier of welk bedrijf uit ons netwerk de laadpaal tegen aantrekkelijke voorwaarden kan installeren. Ook stellen we een eerlijk en persoonlijk advies op en beantwoorden we al jouw vragen. Wil je een vrijblijvende kennismaking inplannen? Neem dan contact met ons op.