Wil je Fleets inschakelen voor eerlijk en onafhankelijk advies omtrent je wagenpark, hulp bij het opstellen van een mobiliteitsbeleidsplan of als bemiddelaar bij de in- of verkoop van bedrijfswagens? Hoe wij je ook van dienst mogen zijn op het gebied van fleetmanagement, we zullen vrijwel altijd beginnen met een gratis quickscan. Tijdens deze quickscan komen de antwoorden op (onder andere) de volgende vragen naar voren:

  • Wat is de bestaande situatie wat betreft je wagenpark?
  • Welke contracten heb je momenteel lopen?
  • Welke auto’s rijden jij en je werknemers nu?
  • Staan er auto’s stil of zijn er juist auto’s die te veel kilometers rijden?

Welke vragen precies gesteld worden tijdens een quickscan, is heel situatieafhankelijk. Heb je bijvoorbeeld op dit moment koopauto’s in je bezit en wil je overstappen op lease? Of weet je op dit moment nog niet goed welke mobiliteitsvorm bij je past? Het kan ook zijn dat je op dit moment in een situatie zit waar je niet tevreden over bent. Omdat je huidige leverancier er bijvoorbeeld een puinhoop van heeft gemaakt of omdat je wagenpark momenteel niet goed beheerd wordt.

We brengen met de quickscan ook in kaart wat je uiteindelijk wilt bereiken en binnen welke tijdspanne. Dat kunnen doelen voor zowel de lange als de korte termijn zijn. Aan de hand van de informatie die we tijdens de quickscan hebben ontvangen, kunnen we uiteindelijk een onafhankelijk, eerlijk en onderbouwd advies aan je uitbrengen. De quickscan is dan ook echt een eerste beoordeling, een basis van waaruit we als specialist verdergaan.

Meer weten over de quickscan of direct een afspraak met ons maken? Neem dan contact met ons op via het contactformulier, info@fleets.nl en het telefoonnummer 0683532260.