Fleets BV is in 2012 opgericht door Marijn Steenbergen. Inmiddels is het team uitgebreid met twee partners. Bij Fleets werken specialisten met veel kennis van en ervaring in de autobranche. Doordat iedereen in het team zijn eigen specialisme heeft, versterken we elkaar in de samenwerking. Zo kunnen we al onze klanten optimaal van dienst zijn.

Fleets staat voor persoonlijke aandacht, snel schakelen, samenwerken en kwaliteit. We bieden onze klanten ondersteuning met allerlei hulpvragen op het gebied van lease, inkoop, service, onderhoud, tijdelijke oplossingen en voorraadacties. Omdat we in contact staan met veel autobedrijven, leasemaatschappijen en leveranciers, kunnen we onze klanten helpen aan de beste deal. Het is daarbij ons doel om zoveel mogelijk kwaliteit én financieel voordeel te behalen.

De klant en de situatie staat bij ons te allen tijde centraal. Vanuit een onafhankelijke en belangeloze positie blijven we ons ontwikkelen en investeren, zodat bedrijven altijd een oplossing krijgen die bij ze past.

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.