Fleets staat voor maatwerk. De ene klant is geïnteresseerd in een besparing, terwijl de andere klant een specifieke wijziging wil doorvoeren in een bestaande situatie. En sommige klanten hebben een concreet probleem dat moet worden opgelost, terwijl anderen enkel een bevestiging nodig hebben over een koop- of leaseafspraak die ze hebben gemaakt. Elke situatie vraagt om een oplossing op maat en onze werkwijze is daar dan ook volledig op gebaseerd.

Tijdens een eerste afspraak op locatie zullen we eerst een inventarisatie doen. Wat is je doel? Waar wil je naartoe? Wat wil je uiteindelijk bereiken en wanneer wil je dat bereikt hebben? Ook kijken we naar wat je momenteel al hebt. Dat is een belangrijk uitgangspunt voor ons. Heb je bijvoorbeeld al leaseafspraken staan of een bepaalde regeling met een leverancier afgesproken? We noemen deze inventarisatie ook wel een quickscan. Deze quickscan doen we gratis bij al onze klanten.

Na de inventarisatie helpen we je met onafhankelijk en eerlijk advies dat volledig is toegespitst op jouw situatie. Het is te allen tijde ons doel om kwaliteit en zoveel mogelijk financieel voordeel voor je te behalen. We helpen jou aan een optimale inrichting van je wagenpark en nemen je mobiliteitszorgen uit handen, zodat je kosten én tijd bespaart.

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op.