Autohuur is interessant als je voor een zeer korte termijn een auto nodig hebt. Bijvoorbeeld voor een paar weken, een week of zelfs een dag. Interesse om een auto te huren en op zoek naar de beste deal? Fleets adviseert je graag over de verschillende mogelijkheden die je hebt op het gebied van autoverhuur. Als onafhankelijke mobiliteits- en wagenparkspecialist is het ons doel om kwaliteit te leveren en financieel voordeel te behalen voor elke klant.

Verschillen tussen autohuur en shortlease

Een van de grootste verschillen tussen het huren van een auto en shortlease is de looptijd. Shortlease is interessant bij een periode van minimaal een maand, terwijl autohuur geschikt is als je voor minder dan 30 dagen gebruik wilt maken van een auto. Bijvoorbeeld omdat je een weekendje weggaat of voor 2 weken op vakantie vertrekt. Dit verschil in looptijd is ook merkbaar in de prijs. Omdat de looptijd bij autohuur korter is dan bij shortlease, betaal je voor het huren van een auto vaak meer. Ook zitten er aan het wijzigen van de looptijd bij autohuur altijd kosten verbonden. Bij shortlease kun je het contract na een maand elke dag geheel gratis opzeggen.

Interesse in autohuur? Laat je ontzorgen door Fleets

Geïnteresseerd in autohuur? Fleets regelt het voor je. We brengen jouw wensen en eisen in kaart en adviseren je over de mogelijkheden die er zijn. Zo gaan we op zoek naar een deal die het best past bij jouw situatie. Dat doen we als 100% onafhankelijke specialist. Op korte termijn een huurauto nodig? Dankzij onze mogelijkheid om snel te kunnen schakelen, kunnen we vaak goed inspelen op spoedaanvragen. Neem contact met ons op en ontdek wat wij voor je kunnen betekenen op het gebied van autoverhuur.