Even sparren?

Fleets is dé onafhankelijke en ervaren specialist op het gebied van fleetmanagement. Ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. We beantwoorden je vragen graag en je kunt altijd geheel vrijblijvend een kennismaking met ons inplannen.

100% Onafhankelijk 100% Onafhankelijk
Meer dan 30 jaar ervaring Meer dan 30 jaar ervaring
Altijd snel schakelen Altijd snel schakelen
Neem contact op
REFERENTIES

Zij gingen je voor

Onze klanten helpen aan een mobiliteitsoplossing op maat: dat is wat we bij Fleets doen. Lees hieronder ervaringen van tevreden klanten die we hebben mogen helpen.

06-10-2022

Snel schakelen, een persoonlijke benadering, kennis van zaken en goede connecties zorgen ervoor dat wij ons wagenpark met veel vertrouwen (en plezier) via Fleets regelen. Met als resultaat tevreden medewerkers en een tevreden werkgever.

Pauline Gantevoort
Pauline Gantevoort
SummaView Consultancy B.V.
11-05-2022

‘Schoenmaker blijf bij je leest’ is ons devies. Daarom hebben wij Fleets B.V. in de hand genomen als specialist met focus, om ons te ondersteunen, adviseren bij de aankoop, samenstelling en verduurzaming van ons wagenpark.

Piet-Hein Bogaers
Piet-Hein Bogaers
Vollenhoven
29-04-2022

We werken al zeker 10 jaar met Fleets voor ons wagenparkbeheer. Marijn voorziet ons, naast de scherpste offertes van de voornaamste leasemaatschappijen, van een uitermate prettige en flexibele service. Of het nu gaat om advies EV, de inzet van tijdelijke auto’s of de afhandeling van schades: Fleets ontzorgt ons volledig. Daarnaast is het ideaal dat we voor zowel onze Nederlandse als Belgische entiteit met één partij kunnen werken. Kortom, buiten het feit dat zijn tarieven uiterst competitief zijn, maken de persoonlijke benadering, het denken in oplossingen en de flexibiliteit die wij ervaren dat wij al 10 jaar een zeer tevreden klant van Fleets zijn.

Jasper de Bruijne
Jasper de Bruijne
Global Airline Services BV
Cases

Dit deden we voor anderen

Benieuwd waar we onze klanten zoal mee helpen? Bekijk dan een aantal cases die we succesvol hebben uitgevoerd.

Hulp nodig?

Veelgestelde vragen

Hier vindt u het antwoord op onze meest gestelde vragen. Heeft u een andere vraag? Neem dan contact met ons op. 

De precieze kosten voor elektrisch rijden zijn moeilijk aan te geven. Dat komt omdat er verschillende keuzes kunnen worden gemaakt, bijvoorbeeld voor het type auto en de verzekeringen. De kosten kunnen dan ook per geval anders uitvallen. Toch is het mogelijk om te onderzoeken hoeveel elektrisch rijden gemiddeld ongeveer kost. Daarvoor kijk je naar de Total Cost of Ownership (TCO). Dit zijn alle autokosten bij elkaar opgeteld. En wat blijkt? Onder de streep is een elektrische auto vaak helemaal niet zoveel duurder dan een brandstofauto.

Lees meer

Ja, je kunt een occasion financial leasen. De meeste leasemaatschappijen bieden deze mogelijkheid aan. Voor veel klanten met interesse in financial lease is dat een interessante optie, omdat het leasen van een occasion vaak financieel voordelig uitpakt. Bovendien zijn occasions in de meeste gevallen een stuk sneller leverbaar dan nieuwe auto’s.

Lees meer

Operational lease is één van de vele leasevormen die leasemaatschappijen aanbieden. De kern van operational lease is dat een hoop zaken omtrent de leaseauto, zoals verzekeringen, onderhoud en reparatie, in het leasecontract opgenomen zijn. De kosten hiervoor worden doorberekend in het vaste maandbedrag dat je aan de leasemaatschappij betaalt. Voor veel zakelijke én particuliere leaseklanten is operational lease een aantrekkelijke optie, omdat zij hierdoor een hoop bijkomende leasecontractzaken niet meer zelf hoeven te regelen. Operational lease levert dan ook een hoop extra gemak op.

Lees meer

Het kan gebeuren dat een berijder van een zakelijke leaseauto uit dienst treedt vóórdat het leasecontract is afgelopen. Bijvoorbeeld omdat hij of zij een nieuwe baan heeft gevonden of omdat de werkgever de samenwerking wil beëindigen. Wat gebeurt er dan met het leasecontract en met de leaseauto? Dat ligt aan wat er hierover in het contract staat. Een werkgever moet hierover afspraken hebben gemaakt met de leasemaatschappij en met de werknemer, en deze afspraken hebben vastgelegd in de autoregeling tussen werkgever en werknemer.

Lees meer