Even sparren?

Fleets is dé onafhankelijke en ervaren specialist op het gebied van fleetmanagement. Ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. We beantwoorden je vragen graag en je kunt altijd geheel vrijblijvend een kennismaking met ons inplannen.

100% Onafhankelijk 100% Onafhankelijk
Meer dan 30 jaar ervaring Meer dan 30 jaar ervaring
Altijd snel schakelen Altijd snel schakelen
Neem contact op
REFERENTIES

Zij gingen je voor

Onze klanten helpen aan een mobiliteitsoplossing op maat: dat is wat we bij Fleets doen. Lees hieronder ervaringen van tevreden klanten die we hebben mogen helpen.

06-10-2022

Snel schakelen, een persoonlijke benadering, kennis van zaken en goede connecties zorgen ervoor dat wij ons wagenpark met veel vertrouwen (en plezier) via Fleets regelen. Met als resultaat tevreden medewerkers en een tevreden werkgever.

Pauline Gantevoort
Pauline Gantevoort
SummaView Consultancy B.V.
11-05-2022

‘Schoenmaker blijf bij je leest’ is ons devies. Daarom hebben wij Fleets B.V. in de hand genomen als specialist met focus, om ons te ondersteunen, adviseren bij de aankoop, samenstelling en verduurzaming van ons wagenpark.

Piet-Hein Bogaers
Piet-Hein Bogaers
Vollenhoven
29-04-2022

We werken al zeker 10 jaar met Fleets voor ons wagenparkbeheer. Marijn voorziet ons, naast de scherpste offertes van de voornaamste leasemaatschappijen, van een uitermate prettige en flexibele service. Of het nu gaat om advies EV, de inzet van tijdelijke auto’s of de afhandeling van schades: Fleets ontzorgt ons volledig. Daarnaast is het ideaal dat we voor zowel onze Nederlandse als Belgische entiteit met één partij kunnen werken. Kortom, buiten het feit dat zijn tarieven uiterst competitief zijn, maken de persoonlijke benadering, het denken in oplossingen en de flexibiliteit die wij ervaren dat wij al 10 jaar een zeer tevreden klant van Fleets zijn.

Jasper de Bruijne
Jasper de Bruijne
Global Airline Services BV
Cases

Dit deden we voor anderen

Benieuwd waar we onze klanten zoal mee helpen? Bekijk dan een aantal cases die we succesvol hebben uitgevoerd.

Hulp nodig?

Veelgestelde vragen

Hier vindt u het antwoord op onze meest gestelde vragen. Heeft u een andere vraag? Neem dan contact met ons op. 

Een berijderswissel vindt plaats wanneer een berijder een andere functie krijgt en de arbeidsvoorwaarden gaan veranderen of en berijder naar een andere werkgever gaat en de auto niet meeneemt. Een andere werknemer neemt de auto dan over, waardoor er een berijderswissel gaat plaatsvinden.

Lees meer

De oplaadtijd van een elektrische auto is afhankelijk van een aantal factoren. Zo is het afhankelijk van de soort auto en het vermogen ervan, de capaciteit van de accu, het type laadkabel en het type laadpaal. Daarnaast heb je ook het verschil tussen ‘gewoon’ laden en snelladen. Een lange laadtijd hoeft tegenwoordig helemaal niet meer zo lang te duren en hoeft dus geen reden meer te zijn om niet elektrisch te gaan rijden.

Lees meer

Ja, de lease van een occasion is mogelijk zonder cijfers te tonen. In sommige gevallen is het namelijk ook mogelijk om bijvoorbeeld garanties, borg of aanbetalingen als zekerheid aan te bieden. Als startende ondernemer kan dit goed uitkomen wanneer je een auto met bepaalde specificaties nodig hebt voor jouw werkzaamheden. Er is dus altijd een oplossing voor te vinden, ondanks dat je nog niet beschikt over bijvoorbeeld jaarcijfers.

Lees meer

Ja, dit kan. In sommige gevallen kan het zelfs zijn dat de shortlease van een occasion voordeliger is. Zo is vaak het geval dat een occasion per direct beschikbaar is en het maandbedrag wat lager ligt, omdat het om een gebruikte auto gaat.

Lees meer