Interesse in zakelijke auto-inkoop, maar weet je niet goed hoe je dit moet aanpakken? Vind je het bijvoorbeeld moeilijk om de beste deal te vinden bij een betrouwbare leverancier? Fleets begeleidt je hierin. We treden op als bemiddelaar tussen jou en de leveranciers uit ons netwerk. Ook als je zelf al contact hebt met een bepaalde leverancier, staan we je graag bij. Gedurende het hele traject kun je rekenen op ons eerlijke advies.

Fleets ontzorgt je op het gebied van auto-inkoop

Hoe weet je dat je een goede deal hebt gevonden als je auto’s wilt inkopen? Fleets neemt dit uitzoekwerk van je over. We brengen allereerst in kaart in welke auto je interesse hebt. Is dat een auto in een bepaald segment, bijvoorbeeld een specifiek merk of een bepaalde prijsklasse? Zodra dit voor jou en voor ons duidelijk is, onderzoeken we de voorraad bij verschillende leveranciers. We adviseren je vervolgens over een auto die aansluit op jouw wensen en eisen. Soms is dat een auto waar een korting op zit, maar het kan ook zijn dat een andere leverancier weer andere aantrekkelijke voorwaarden aan een auto heeft gesteld. Jij maakt uiteindelijke keuze, ons advies fungeert als leidraad.

Heb je een keuze gemaakt? Dan begeleidt Fleets je graag verder in het traject van auto-inkoop. We helpen je bijvoorbeeld met het opstellen van het koopcontract en bieden begeleiding in het aflevertraject. Dit laatste houdt in dat we er onder andere voor zorgen dat de factuur betaald wordt, dat het kenteken geregistreerd wordt en dat de verzekeringen aangemeld worden. Kortom: we ontzorgen je volledig als je kwalitatief hoogwaardige auto’s wilt inkopen.

Auto’s inkopen? Neem direct contact met ons op

Wat betreft auto-inkoop is er van alles mogelijk. Er zijn een hoop leveranciers die allemaal verschillende auto’s in voorraad hebben, vaak voor verschillende voorwaarden en tegen uiteenlopende prijzen. De beste deal vind je door je te laten adviseren door Fleets. Wij werken 100% onafhankelijk en hebben een breed netwerk van betrouwbare en ervaren leveranciers. We zetten ons volledig in om zoveel mogelijk financieel voordeel voor je te behalen. Wil je vrijblijvend een kennismaking met ons inplannen? Neem dan contact met ons op.