Wil je een grote partij auto’s inkopen, bijvoorbeeld voor de medewerkers van je bedrijf? Het kan voordelig uitpakken om voor voorraadauto’s te kiezen. De naam zegt het eigenlijk al: dit zijn auto’s die in voorraad staan bij een leverancier. Deze auto’s zijn vaak in grote getale ingekocht en staan nu in overschot in de garage of showroom. Interesse in het inkopen van voorraadauto’s, maar vind je het lastig om een goede deal bij een betrouwbare leverancier te vinden? Neem dan contact op met Fleets. Wij treden op als onafhankelijke bemiddelaar tijdens jouw inkooptraject.

Fleets is ruim 30 jaar specialist in fleetmanagement. In die tijd hebben we een breed netwerk opgebouwd, waardoor we in contact staan met allerlei autobedrijven, leasemaatschappijen en leveranciers. Met deze bedrijven en leveranciers kunnen wij betere inkoopafspraken maken door slimme combinaties te gebruiken. We kunnen daardoor veel financieel voordeel voor je behalen. Daarnaast kun je bij Fleets terecht voor:

  • Onafhankelijk advies dat volledig is afgestemd op jouw situatie.
  • Hulp bij het opstellen van het koopcontract.
  • Begeleiding in het aflevertraject, waaronder registratie van het kenteken en aanmelding van verschillende verzekeringen.

Als bemiddelaar zijn wij gedurende het hele inkooptraject jouw aanspreekpunt. Je kunt dan ook met al je vragen bij ons terecht. Vragen over de inkoop en bemiddeling van voorraadauto’s via Fleets? Of direct een vrijblijvende kennismaking inplannen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier, info@fleets.nl en het telefoonnummer 0683532260.