Schouder aan Schouder is een detacheringsbedrijf met vestigingen in Rotterdam en Tilburg. Specifiek zijn zij gespecialiseerd in civieltechnische arbeidsbemiddeling. Hun werknemers zijn voor hen erg belangrijk, want die zorgen er uiteindelijk voor dat het bedrijf op financieel gebied kan blijven draaien. Het bedrijf laat verschillende medewerkers in leaseauto’s rijden. De berijders hebben hun wensen voor hun leaseauto: sommigen willen vooral een leuke auto, anderen vinden voornamelijk snelheid erg belangrijk. Het ligt er maar net aan waar hun voorkeuren naar uitgaan.

In deze case was de berijder op zoek naar een opvallende leaseauto. Niet per se fiscaal aantrekkelijk, maar echt een auto die zijn status als berijder positief beïnvloedde. Zijn wensen hierover zijn dus bekend, alleen moesten die wel passen in het budget dat Schouder aan Schouder hiervoor had vrijgesteld. Er was in dit geval geen sprake van een voorraadauto: er was dus geen auto die direct beschikbaar was. Dat kwam voornamelijk omdat het om een hele specifieke auto ging, namelijk de VW Polo GTi. Dit is waar Schouder aan Schouder Fleets inschakelde. We zijn gaan kijken of we op een andere manier aan de auto konden komen. Uiteindelijk hebben we een bedrijf gevonden waar deze auto beschikbaar was, en konden we zowel Schouder aan Schouder als de medewerker snel van dienst zijn. We konden bovendien hele flexibele aanvullende afspraken maken met de leasemaatschappij en de klant, bijvoorbeeld over de looptijd en het aantal kilometers.

Door Fleets in te schakelen, bespaarde Schouder aan Schouder zichzelf een hoop uitzoek- en regelwerk. Daardoor kon het detacheringsbedrijf meer tijd en ruimte vrijmaken om zich bezig te houden met hun eigen werk. En erg belangrijk voor hen: de medewerker was heel tevreden. Daardoor waren zij ook tevreden over onze werkzaamheden. Daar doen we het voor!