FiTNEZZplaza is een sportschool in Oss. De eigenaren van dit bedrijf hebben we leren kennen op een netwerkbijeenkomst. Tijdens dit eerste contact was er nog niet direct een aanleiding voor een samenwerking. Pas enige tijd later bleek dat wij hen van dienst konden zijn. Ze kregen namelijk een nieuwe medewerker in dienst, waarvoor ze op zoek waren naar een nieuwe, goedkope EV-auto. De eigenaren wisten precies wat ze wilden: ze hadden al een leaseofferte waarop allerlei specificaties uitgewerkt stonden. Daar konden ze direct ‘ja’ op zeggen, maar ze zochten bevestiging of alles in orde was. Klopte alles in de offerte en zijn er wel goede afspraken gemaakt?

Dat is waar FiTNEZZplaza besloot om Fleets in te schakelen. We hebben gekeken welke afspraken er op papier stonden en de informatie op de offerte verder uitgezocht. Het bleek dat we bij een andere leverancier een beter voorstel konden maken. Een scherper voorstel waarbij de eigenaren van FiTNEZZplaza minder kosten zouden maken, en waarbij er zelfs sprake zou zijn van een commissievergoeding. Daardoor zouden de kosten die gemaakt worden om ons in te schakelen gedekt zijn. Ook bleek met ons nieuwe voorstel dat de auto een stuk eerder geleverd kon worden. Via onze bestaande leverancier kon de voorraadauto worden overgenomen en hoefde FiTNEZZplaza niet lang te wachten op de nieuwe auto.

Door onze kennis en ervaring in te zetten, hebben we ervoor gezorgd dat FiTNEZZPLAZA een stuk goedkoper uit is dan wanneer ze met de oude offerte akkoord zouden gaan. Bovendien hebben we de wachttijd voor de aanlevering van de auto een stuk weten te verkorten. Daardoor hebben we ingespeeld op de wensen van de klant, bijvoorbeeld op het gebied van levertijd. FiTNEZZplaza was blij met de manier waarop we met hen meedachten, de snelheid van handelen en de terugkoppelingen die we hen gedurende het proces steeds gaven. Een fijne samenwerking met mooi resultaat!