Bij Fleets werken we vaak samen met mkb-bedrijven die voor hun nieuwe medewerkers een mobiliteitsoplossing zoeken. Veel werkgevers willen niet direct een auto voor hun medewerker kopen: dan zit de werkgever eraan vast en dat is in veel gevallen niet voordelig. Dat geldt ook voor leasecontracten met een lange looptijd. Werkgevers zijn dus op zoek naar flexibele mobiliteitsoplossingen. Contracten voor kortere periodes, waar de werkgever tussentijds vanaf kan stappen of aanpassingen aan kan doen. Tegelijkertijd mogen de kosten niet teveel oplopen.

De werknemer daarentegen zoekt vaak voornamelijk een fiscaal aantrekkelijke auto. Een auto waarbij hij of zij qua bijtelling zo min mogelijk lasten heeft. Dat betekent in veel gevallen dat de keuze valt op een wat oudere auto, want de fiscale voordelen van nieuwere auto’s zijn tegenwoordig een stuk minder. Dit jaar zijn de fiscale voordelen ook weer een stuk minder dan vorig jaar.

We hebben hier te maken met specifieke zoekvragen van zowel de werkgever als de werknemer. Bij Fleets kunnen we passende oplossingen zoeken die voor de werkgever én werknemer aantrekkelijk zijn. Soms is dat een gebruikte elektrische auto, soms is dat een auto die fiscaal goedkoper is en die voor een kortere periode ingezet kan worden. De leveranciers met wie wij samenwerken geven hier invulling aan. Zij kunnen een geschikte auto met passend contract verzorgen voor onze klanten.

Wat een samenwerking met ons je precies oplevert? We besparen je een hoop tijd en moeite voor zaken waar je als mkb-bedrijf niet op zit te wachten. Bij het zoeken naar een geschikte mobiliteitsoplossing komt namelijk een hoop kijken, van het contact met de leverancier tot de afspraken die uiteindelijk worden gemaakt. Dit werk nemen wij je uit handen. Dankzij onze kennis en jarenlange ervaring kunnen we elke klant snel van een passende oplossing voorzien.