Ik ben Pieter Steenbergen, broer van Marijn. Sinds mei 2017 ben ik partner bij FLEETS. Waarom? Omdat FLEETS onafhankelijk werkt en haar kennis van de automarkt gebruikt om voor klanten de beste voorwaarden en beste tarieven te regelen. Of het nu gaat om shortlease, operational lease, financial lease of private lease. We vinden in ons grote leveranciersnetwerk de beste deals en besparen zo veel geld voor onze klanten. Daarnaast zijn we altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, bijvoorbeeld op het gebied van elektrische auto’s en deelauto’s, zodat we onze klanten de beste oplossingen kunnen blijven bieden.

Met 25 jaar ervaring in de financiële dienstverlening en de intussen opgedane kennis over de autobranche, sta ik voor iedereen klaar. Ik help je graag met het maken van de juiste keuzes met betrekking tot elke mobiliteitsvraag. Of je nu zzp’er bent met 1 bus, een ondernemer met een enkele zakelijke auto of een particulier die private lease wenst. Met mijn bedrijfseconomische achtergrond ben ik ook in staat om een goed verlengstuk te zijn voor accountants en administratiekantoren, die op allerlei manieren tegen mobiliteitsvraagstukken bij hun klanten aan kunnen lopen.

Een eerste gesprek is altijd kosteloos. Tijdens dit gesprek leg ik graag onze toegevoegde waarde uit, waardoor je soms behoorlijk veel geld kunt besparen op een (financial of operational) leasecontract. Vragen of een afspraak met me inplannen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met me op.