In 1992 ben ik begonnen als trainee bij een leasemaatschappij. Met vervolgens 14 jaar ervaring op zak begon ik met het ondersteunen van de zakelijke activiteiten van een dealerbedrijf. Sinds 2012 ben ik actief als zelfstandig ondernemer.

Al snel heb ik een businessmodel gevonden waarbij ik mijn kennis, ervaring en netwerk kan gebruiken. Daarbij geldt altijd dat er sprake moet zijn van meerwaarde voor de klant en er respect zal zijn voor bestaande samenwerkingen.

Trots ben ik op de samenwerking met bedrijven waar ik al sinds 2012 mee samenwerk. Wekelijks komen er nieuwe klanten bij door warme aanbevelingen.

Voor de ontwikkeling van FLEETS en het kunnen blijven inspelen op de toekomst, ben ik al eerder op zoek gegaan naar mogelijkheden voor samenwerkingen. Dit is gelukt. In 2019 kwamen er door deze nieuwe samenwerkingen weer mogelijkheden bij om bedrijven verder te kunnen helpen.

We zijn dan ook klaar om FLEETS verder te ontwikkelen als een stabiele en professionele organisatie waar bedrijven een beroep op kunnen doen. Meer weten of een afspraak met ons inplannen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.