Pieter Steenbergen

Ik ben Pieter Steenbergen, broer van Marijn. Sinds mei 2017 ben ik partner bij FLEETS. Waarom? Omdat FLEETS onafhankelijk werkt en haar kennis van de automarkt gebruikt om voor klanten de beste voorwaarden en beste tarieven te regelen. Of het nu gaat om shortlease, operational lease, financial lease of private lease. We vinden in ons grote leveranciersnetwerk de beste deals en besparen zo veel geld voor onze klanten. Daarnaast zijn we altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, denk aan elektrisch rijden en deelauto’s, om toe te passen voor onze klanten.

Met 25 jaar ervaring in de financiële dienstverlening en de intussen opgedane kennis over de autobranche, sta ik voor iedereen klaar. Ik help u graag met het maken van de juiste keuzes met betrekking tot elke mobiliteitsvraag. Of het nu gaat om een zzp’er met 1 bus, een ondernemer met een enkele zakelijke auto of om een particulier die private lease wenst. Een eerste gesprek is altijd kosteloos en ik leg graag onze toegevoegde waarde uit om soms behoorlijk veel geld te kunnen besparen op een (financial of operational) leasecontract.

Met mijn bedrijfseconomische achtergrond ben ik ook in staat een goed verlengstuk te zijn voor accountants en administratiekantoren die op allerlei manieren tegen mobiliteitsvraagstukken bij hun klanten aan kunnen lopen.

Interesse?

Heeft u interesse, neem dan contact op met Marijn en Pieter Steenbergen via 06-83 53 22 60.

Neem contact op