Marko Hagen

Mijn naam is Marko Hagen. Marijn ken ik al geruime tijd van onze eerste werkervaring bij een grote Utrechtse leasemaatschappij. Door een tip van een samenwerkend leasepartner van ons zijn we opnieuw in gesprek gekomen waaruit onze zakelijke samenwerking is ontstaan.
Mijn bedrijf biedt, al sinds 2007, auto’s aan welke op voorraad staan bij de met ons samenwerkende autobedrijven. Op onze website voorraadlease.nl staan direct beschikbare auto’s gepresenteerd inclusief leasetarieven. Kiezen & Rijden!

FLEETS heeft een ruime ervaring als het gaat om ondernemers en bedrijven vooruit te helpen en beschikt over een groot netwerk. Door onze samenwerking kunnen ook relaties van Voorraadlease optimaal profiteren van onze gezamenlijke kennis, expertise en netwerk. Een objectief en onafhankelijk lease- of financieringsadvies daar sta ik voor samen met FLEETS.
Richt FLEETS zich meer op bedrijven/fleet owners die zakelijke auto’s rijden, richt ik mij sterk op het verstrekken van lease- en financieringsadvies richting de met ons samenwerkende autobedrijven. Een autobedrijf heeft wel de zakelijke klanten echter niet altijd de juiste kennis op het gebied van lease, financiering, inkoop of de zakelijke markt. Voor zaken kunnen ze bij mij terecht. Samen met FLEETS komen we dan veelal tot de optimale zakelijke oplossing.

FLEETS en Marko Hagen = een klik. De belangrijkste basis voor onze samenwerking is vertrouwen.
Kiezen & rijden gecombineerd met het beste onafhankelijke advies en oplossing daar sta ik voor.

Interesse?

Heeft u interesse, neem dan contact op met Marijn en Pieter Steenbergen via 06-83 53 22 60.

Neem contact op